Батькам

31.08.2015 22:44

Вимоги до відвідування занять.

Вимоги до батьків:

1.Шкільна адміністрація (чи класний керівник) повинні бути попереджені про причини відсутності учнів (по можливості у короткий термін)

2.Регулярне відвідування дітьми  занять необхідне не тільки тому, що це забезпечує успішний процес навчання, а й тому, що формує в учнів відповідальне ставлення до навчання.
            3.Поважні причини відсутності: хвороба, відвідування лікаря (підтверджується довідкою).  Слід уникати відвідування лікаря під час навчальних занять.
            4.Пропуски уроків з інших поважних причин ( до 2-х днів) - пояснення батьків на ім’я директора школи.(більш як 10-х днів складається акт)- який передається відповідним службам.

Дисциплінарні вимоги.

Від учнів школи вимагається самодисципліна, здійснення самоконтролю. Доброзичливе ставлення до оточуючих людей – основа доброї поведінки в школі. Кожен учень відповідає за свою поведінку й повинен поважати права інших людей.
            Кожний безвідповідальний учинок зумовлює порушення дисциплінарних вимог буде мати такі наслідки: Проступок чи безвідповідальні дії вимагають від класного керівника та адміністрації школи
- Повідомлення батьків і бесіда з ними;
- Запис зауваження чи попередження в щоденник;
- Виклик до директора чи його заступників.

            Неможливо передбачити всі можливі порушення Правил для учнів. Перелік порушень, які потягнуть за собою серйозне дисциплінарне покарання:
- Зневажливе ставлення до старших і невиконання їхніх вимог;
- Порушення шкільного розпорядку й прав інших
учасників навчсально-виховного процесу;
- Недбале ставлення до шкільного майна;
- Часті запізнення на заняття;
- Порушення вимог до одягу;
- Пропуск уроків без поважних причин;
- Крадіжки;
- Агресивна поведінка, бійки, сварки, уживання брутальних слів, загроза
чи фізичне насилля;
- Уживання (наявність) тютюнових виробів, сірників, запальничок, наркотиків;
- Наявність вибухонебезпечних речовин, зброї.

Батьки:_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________